Stichting Preuvenetour: De stichting die geld inzamelt voor goede doelen door middel van tourtochten, gereden door prominenten. Met name de sponsoren zorgen ervoor dat ieder jaar weer de stichting diverse goede doelen kan steunen.

Wederom een geslaagde Zomer Preuvenetour

De 17e Preuvenetour was weer gezegend met prachtig weer ! De voorafgaande dagen kwam de regen met bakken uit de lucht, maar op onze Preuvenetour scheen de zon in al haar glorie ! Het wordt -en moet ook blijven- een traditie ! Wie volgend jaar een snipperdag wil hebben met gegarandeerd  goed weer moet zich dus maar op 3 september 2015 vrij nemen. De geofferde worst aan Clara heeft wederom wonderen gedaan, al hadden we dit jaar wel een erge dikke gebracht.

Het was een bijzondere route en een  indrukwekkende dag waar wij nog lang van kunnen nagenieten. Er is veel plezier geweest ook om het feit dat onze Thaise vrienden een poging gewaagd hadden om mee te fietsen. De foto's en de film die op de website staan spreken voor zich. De enorme gastvrijheid van de stopplaatsen La Butte Aux Bois, Da Vinci en Vivendum was overweldigend ! Iedereen was onder de indruk, we willen dan ook vanaf deze plek nogmaals onze hartelijke dank aan hen uitbrengen. Ook het ontbijt en het buffet 's avonds bij Chateau St.Gerlach waren uitstekend verzorgd.

Tot slot werden de sponsoren en hun gasten nog tijdens de avond verrast met het nieuwe mooie Magazine zodat zij meteen konden nagenieten van de mooie dag. Wederom op naar het volgende evenement, de grote sponsoravond die op maandag 6 oktober 2014 zal plaatsvinden bij Chateau St.Gerlach.

 

 

Nieuw logo Stichting Preuvenetour

 

 Meer nieuwsitems en verslagen kunt u hier terug vinden.