U bevindt zich hier: Home


Over de stichting

Stichting Preuvenetour: De stichting die geld inzamelt voor goede doelen door middel van tourtochten, gereden door prominenten. Met name de sponsoren zorgen ervoor dat ieder jaar weer de stichting diverse goede doelen kan steunen.

Lees meer

 
Sponsoren

Zonder sponsoren kan een stichting zoals de onze niet bestaan. De sponsoren maken het mogelijk om de preuvenetour te organiseren en ieder jaar een mooi geldbedrag te kunnen doneren aan een geod doel. Een compleet overzicht van onze sponsoren ziet u hier.

 
Foto's zomertour 2016

Op donderdag 1 september jl. werd de zomertour verreden. Foto's hiervan kunt u hier terug zien.

Een uitgebreide uitleg over de route van de Preuvene zomertour kunt u hier lezen.

Een compleet overzicht van de route en de deelnemers kunt u hier bekijken en evt. downloaden.

Foto's sponsoravond 2016

Foto's van de grote sponsoravond op 3 oktober kunt u hier zien.

.


Terugblik 19e Preuvenetour

In Memoriam Math Feijen.
We zijn de dag  begonnen in Hotel Van der Valk Maastricht met prachtig weer en de Burgemeester van Maastricht die het startschot gaf voor het peloton. De een wat beter voorbereid dan de ander maar iedereen, zonder uitzondering, met veel enthousiasme. De eerste stop vond plaats bij onze sponsor Highlite International in Kerkrade, waar wij werden verrast op een schitterende licht- en geluid show en wij genoten van heerlijke culinaire hapjes. Op het Pinkpopterrein in Landgraaf werd wederom een tijdrit verreden. Iedereen deed ontzettend zijn best om toch maar met zijn team winnaar te worden van een van de drie mooie bekers. Nadat ook de innerlijke mens gesterkt was gingen wij weer op weg....

En dan slaat het afschuwelijke noodlot toe.....
Math Feijen werd plotseling getroffen door een hartstilstand. De hulpverleners waren direct ter plaatse, maar ondanks hun snelle en deskundig medisch ingrijpen, heeft reanimatie niet mogen baten.... Iedereen is verbijsterd en verslagen. Een totale ontreddering in het peloton en gasten van de Preuvenetour. De voorzitter besluit de voorgenomen stop bij het Holland Casino over te slaan en direct terug te gaan naar Hotel Van der Valk in Maastricht. Het bestuur stond voor de moeilijke taak om alle aanwezigen te vertellen dat Math Feijen niet meer onder ons was. Omdat eten troost en kracht geeft -dit is een onlosmakelijke link tussen eten en verdriet- werd de dag afgesloten met een uitstekend verzorgd buffet bij Hotel Van der Valk te Maastricht. Iedereen haalde kracht uit elkaars gezelschap. Duidelijk werd dat de Preuvenetour een grote familie is.

Op 3 oktober 2016 zullen wij tijdens het sponsordiner Math Feijen gedenken en een minuut stilte in acht nemen. Bestuur en Preuvenetour familie wensen Marleen Feijen, de kinderen en kleinkinderen en de familie van Math en Marleen veel sterkte om dit verschrikkelijke verlies te verwerken.

 
Video Wintertour 2016

Meer video's en foto's van o.a. Tefafbezoek 2016, klik hier.

 

Menu

Agenda

woensdag 07 december 2016
maandag 03 oktober 2016
Bastings Webdesign